ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ"

  • Hits: 1595

Γιατί πολλοί από τους πελάτες μας επιλέγουν να κάνουν απευθείας κράτηση από το site μας (elimnionresort.gr), και όχι από οπουδήποτε αλλού?

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους σας προτείνουμε να κάνετε απευθείας τη κράτηση σε εμάς...

 

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους σας προτείνουμε να κάνετε απευθείας τη κράτηση σε εμάς επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικά (22270 32023) είτε αποστέλλοντας email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

1- Σας διασφαλίζουμε μία καλύτερη τιμή. Ανάλογα με τη χρονική περίοδο που σας ενδιαφέρει απολαμβάνετε σημαντική έκπτωση για τη διαμονή σας.

2 - Η πρόταση αυτή συνοδεύεται με μία έκπτωση  20% κάθε φορά που επιθυμείτε να επισκεφθείτε τους χώρους του SPA ( το οποίο περιλαμβάνει χαμάμ και σάουνα).

3 - Και για  να δοκιμάσετε  τις γευστικές μας προτάσεις σας παρέχουμε μία έκπτωση 10% στο  εστιατόριο του ξενοδοχείου μας ΑΣΤΡΕΟΝ για να δειπνήσετε με τη συντροφιά σας τη πρώτη μέρα της άφιξης σας στου χώρους μας.

Το elimnionresort.gr με το σύστημα "call back" δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να επωφεληθεί προνομιακές παροχές οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν δίνονται σε καμία online πλατφόρμα, καλώντας τον ο ίδιος ο υπεύθυνος κρατήσεων. Το τμήμα "call back" κρατήσεων θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις παροχές που σας εξυπηρετούν και θα κοστολογήσει την διαμονή σας σεβόμενος την προσωπική επικοινωνίας.

ΚΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ