Καθημερινές αποδράσεις στην Πανέμορφη Εύβοια

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εύβοια.... Ενα Νησί που περνάς απο ξηράς (Γέφυρα Χαλκίδας).

Όσοι δεν το γνωρίζουν η Εύβοια είναι το ποιο κοντινό Νησί στην Αθήνα που μπορείς να φτάσεις οδικός. Με φανταστική διαδρομή μέσα στην βλάστηση αρχικά θα οδηγήσετε κατά μήκος του ποταμού Κηρέα που διασχίζει την κατάφυτη κοιλάδα του Προκοπίου (Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος). Η κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε μετά (οποία και αν είναι αυτή) θα σας αποζημιώσει η κάθε μία με τις δικές τις μοναδικές Ομορφιές. 

Άν επιλέξετε την κατεύθυνση προς Αιδηψό παραλιακά και στο μέσο της διαδρομής σας θα συναντίσετε το Elimnion Resort. Μια ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων τοποθετημένη μέσα στο φυσικό περιβάλλον που προσφέρει η "Λίμνη Ευβοίας" με πιάτο τον Ευβοϊκό.

 

Image
Image
Image

Με 10 αυτόνομες σουίτες με θέα θάλασσα 41m² και 62m² ενδείκνυται για αποδράσεις, ακόμα και μονοήμερες, για ζευγάρια ή οικογένειες. 

Image
Image

Στις εγκαταστάσεις των 26.5 στρεμάτων θα βρείτε την Πισίνα για να απολαύσετε το snack σας και το πότο ή αναψυκτικό με θέα τον Ευβοϊκό. Το Bar σερβίρει τα ενδιάμεσα πιάτα και ποτά της ημέρας και στις 20:00 "αναλαμβάνει καθήκον" το εστιατόριο "Αστρέον" παρέχει υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις για εσάς, τα μέλοι της οικογένειάς και της παρέας σας

Image
Image
Image

Κατά την διάρκεια παραμονή σας στο Elimnion Resort μπορείτε να εξερευνήσετε το Νησί σε κοντινούς και συνάμα μαγευτικούς προορισμούς. Παράλληλα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για τούς ποιο "κινητικούς"

 

Εξερευνήστε την Εύβοια με αφετηρία το Elimnion Resort.

οδηγός εκδρομών

Image

Οδηγός δραστηριοτήτων

Image

Μην διστάσει λοιπών να επικοινωνήσει με τις πληροφορίες του ξενοδοχείου μας στα τηλέφωνα:

+30 22270 32023
+30 693700 9160
 
ή να περιηγηθείς στον ιστότοπό μας από το μενού που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας.
LOGO