ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / EVENTS

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΓΑΜΩΝ - ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ – ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ)

To Elimnion Resort ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 . Από τότε και κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε και διοργανώνουμε εκδηλώσεις (δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, συνεστιάσεις) με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή για ένα μεγάλο χώρο με απεριόριστη θέα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άψογο επαγγελματικό προσωπικό καλύπτεται πλέον απόλυτα από τη παρουσία του Elimnion Resort και την ομάδα του. . Σε ένα κτήμα 24 στρεμμάτων με άνετο parking και δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 350 καλεσμένων μπορούμε να υποσχεθούμε ότι όλοι μαζί θα περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά που αρμόζει απόλυτα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός - σταθμό στο προσωπικό σας ημερολόγιο.
Οι προσκεκλημένοι φθάνουν και απολαμβάνουν τη θέα και τη φιλοξενία με ένα ποτό (welcome drink). Θα καθίσετε για να απολαύσετε μερικά από τα εξαιρετικά εδέσματα που παρασκευάζονται μέσα στη δική μας κουζίνα από επαγγελματίες chef και με αγνά υλικά.

Το Elimnion Resort σας προσκαλεί να ζήσετε τη γευστική εμπειρία στο κόσμο υπηρεσιών και γεύσεων στο εστιατόριο ΑΣΤΡΕΟΝ. Με ηχηρή μαγειρική άποψη αφήνει το στίγμα του στη σύγχρονη δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα ,εμπνευσμένο από την Ελληνικότητα της παράδοσης και των πρώτων υλών. Η μαγειρική του ΑΣΤΡΕΟΝ φημίζεται για τον ιδιαίτερο ελληνικό χαρακτήρα, την εξελιγμένη μεσογειακή διατροφή και την φινέτσα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την βαθιά νόστιμη κουζίνα ,η οποία πατάει με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαραγμένη μνήμη και στο σύγχρονο μαγειρικό γίγνεσθαι !!
Η δύση του ηλίου είναι σημείο αναφοράς και το σούρουπο θα σας μείνει αξέχαστο. Εάν έχετε φόβο ότι ο καιρός μπορεί να μας τα "χαλάσει" έχουμε πρόταση!

Το ξημέρωμα θα μας βρει και η ανατολή του ηλίου θα αρχίσει υπό τους ήχους και τη μουσική που εσείς και οι καλεσμένοι σας έχετε επιλέξει.

Καλώς ήρθατε

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίμνη Ευβοίας
Elimnion Evia

+30 22270 32023

+30 693700 9160

info@elimnionresort.gr

reservation@elimnionresort.gr

LOGO